Legelőtől az asztalig...
Legelőtől az asztalig...
Családunk a Balaton-felvidéki Tóti-hegy lábánál található kis faluban, Káptalatótiban gazdálkodik több generáció óta. Az őshonos állataink Káptalantótiban található farmunkon látják meg először a napfényt, és egész életüket itt is töltik. Ma már a sokak általt kedvelt Káptalantóti Mangalica márka ötlete és létrehozója Tibor személyének köszönhető.
Kínálatunkban megtalálható a mangalica és a szürke marha friss hús is.
Mitől jobb:
Mangalica hazánk egyedüli őshonos sertésfajtája, mely közel két évszázada állítja elő a világ egyik legjobb ízű sertéshúsát. A mangalica sertés húsának minőségi és érzékszervi jellemzői kedvezőbbek a nagyüzemi hússertés húsánál: vitamin- és ásványianyag-tartalma jobb, a zsírral átszőtt hús porhanyósabb, valamint íz - és zamatanyagokban lényegesen gazdagabb.
Tóth Péter MOE elnöke: / Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete /
"A Káptalantótiban mindhárom tényező: az eredeti mangalica genetika, a hagyományos tartásmód és a kíváló magyar abraktakarmány együtt van jelen, megőrizve a mangalicatenyésztés legszebb hagyományait.”
Vásárlás >>> www.mangalicawebshop.hu