"Hozzánk vendégként érkezel, és barátként térsz vissza!"
"Hozzánk vendégként érkezel, és barátként térsz vissza!"
Napsütötte hegyoldal a Tóti szőlőhegyen
Ízek helyi alapanyagokból
Amíg a szülők a szőlőben dolgoztak, Csilla a nagymama jobb keze volt a konyhában. A főzés később szerelem lett: Csilla a Vendéglátóipari Főiskola elvégzése után a hazai gasztronómia nagyágyúinak konyháján tanulta a szakmát. Mesterei között említi Bíró Lajost (Bock Bisztró), Sárközi Ákost (Borkonyha) és Takács Lajost (akkor még Olimpia).
Csilla ételeiben a hagyományos ízek sok-sok kreativitással, könnyedén jelennek meg a tányéron, és igazi gasztronómiai élményt jelentenek, amivel Danit is sikerült megfőznie: "Dani most már csak vágyakozik azokra a szép időkre, amikor még vendégként élvezhette nálunk a vendéglátást."
A bőséges hidegtálak és a hetente változó, szezonális menü fogásait Csilla irányításával készülnek a konyhánkon. Az ételekhez Dani kínálja a borainkat. Mindent helyben és frissen készítünk, ezért a főszezonban egy kis türelmet kérünk a vendégeinktől, és azt javasoljuk, hogy mindenképp előre jelezzék érkezésüket.