Jókor jöttél


Az Istvándy Család

Egy friss felmérés az 500 forintos kaszinó magyar játékosai körében azt mutatta, hogy sokan azért érdeklődnek a borászat iránt, mert szívesen isznak bort. Az érdekes játékok és a hihetetlen hangulat mellett a magyarok azt mondták, szeretnek bort inni kedvenc online kaszinó közben, minimum 500 forintos befizetés mellett https://kaszinomagyar.com/casino-minimum-befizetes/500-huf/. Ez nem meglepő, hiszen Magyarország kiváló borairól ismert. A játékosok elkezdték felfedezni a különböző borkészítési technikákat, és meg is kóstoltak néhány bort különböző régiókból.

 

a generációkon át örökített hagyományokra és két évszázad gyakorlati tapasztalataira építve kötelezte el magát a borkultúra megújítása mellett. Kreatív, alkotó borkészítés, következetes szakmai munka és a kompromisszumok nélküli kimagasló színvonal jellemzi borászatunk működését.

Ha szerencsejátékról van szó, a borászok szeretnek játszani az esélyekkel. És mi lehetne erre jobb hely, mint egy online nyerőgépek ? Sok borász számára a kaszinók olyan játszóteret jelentenek, ahol kipróbálhatják a szerencséjüket, és megnézhetik, hogy el tudnak-e sétálni egy kis extra pénzzel. De ezeknek a borászoknak nem csak a pénzről szól. Élvezik a játék izgalmát és a bajtársiasságot is, amely a többi szerencsejátékos mellett való játékkal jár. A bor már évek óta népszerű italválasztás a kaszinókban. Számos oka van annak, hogy a bor miért ilyen népszerű italválasztás a kaszinókban. Először is, a bort kifinomult italnak tekintik, a kaszinókat pedig gyakran kifinomult helyeknek tekintik. Másodszor, a bor pihentető ital, és segíthet az embereknek egy hosszú, szerencsejátékkal töltött nap után lenyugodni. Harmadszor, a bor viszonylag megfizethető, ami jó választássá teszi a kaszinóba járók számára, akik pénzt szeretnének spórolni az italokon.

 

Mi a Kéknyelűben hiszünk...

Számunkra a nagyság nem a volumenben, hanem a minőségben rejlik, és
meggyőződésünk, hogy értékeset és egyedülállót alkotni csak megalapozott,
elmélyített szaktudásra építve, nyitottsággal és kreativitással lehet. Ehhez a nemes és különleges Kéknyelűben találtuk meg a megfelelő alapanyagot. Szeretnénk felfedezni a Kéknyelű titkait, mellyel új távlatokat nyithatunk a borvidék számára.

 

A borkészítésen túl
A badacsonyi bor- és gasztrokultúra gazdagításához a borkészítés mellett más területeken is igyekszünk hozzájárulni (gasztronómia, saját mangalica termékek). Ami családunk tagjainak szerteágazó tevékenységeiben közös, az a badacsonyi vidék szeretete és a törekvés, hogy a kreatív, alkotó energiáinkkal mások számára élményt és örömet adjunk.